I V65 væddeløb satser du på vinderne af seks forudbestemte løb

V65 er et spil på vindere og løb inden for travsport, som blandt andet afholdes på Travbanen i Charlottenlund og Jydsk Væddeløbsbane i Aarhus. Du kan spille på forskellige kombinationer af vindere i de seks løb i V65, og hver kombination, du satser på, betaler du en krone for. Du kan højest satse 2000 kr. Før du spiller på V65 kan du læse en masse om både hest og rytter, odds og tidligere placeringer med mere. I V65 handler det om at satse på en vinder af hvert af de seks løb, og disse løb vil være udvalgte, før du satser. Du kan vinde, hvis du enten har alle seks vindere rigtige, eller hvis du som minimum har valgt fem rigtige vindere at satse på. Har du under fem får du ikke del i udbetalingen.

V65 Spilleregler

I V65 hesteløb kan man spille med mange forskellige indsatser. Du kan spille mellem et og 2000 af de såkaldte systemer, og et system tæller for en rækkepris på 1 kr., mens fem systemer tæller for en rækkepris på 5 kr. Du behøver ikke satse på både fem og seks ryttere, men kan begrænse dit spil til kun at udbetale ved seks rigtige. Fordelen er her, at du får den dobbelte gevinst, og du vil kun være med i én præmiepulje, nemlig førstepræmien. Når du spiller på en hest og en rytter, kan du gå ind og læse det, som hedder vinderodds og pladsodds samt v-odds.

Vinderchancer i V65

Vinderchancerne i V65 er 65 %, medregnet chancen for tilbagebetaling i procent. Gevinsterne kan variere og ligger gerne på flere hundrede tusinde, mens en overskydende pulje for et tidligere spil kan samle puljerne i et nyt spil, så præmien kan stige til et millionbeløb. Dette kan godt ske på tværs af landegrænser i Norden. Det behøver derfor ikke være helt irrelevant, hvilke resultater der for eksempel opnås ved V65 spil i Sverige og Norge, hvis du er spiller på det danske marked.

Præmiepuljer og fordeling

Når du spiller på hestevæddeløb betaler du sammen med alle andre spillere et beløb efter eget valg – du satser en indsats. De indbetalte beløb kommer i en samlet pulje, der gælder for det specifikke spil. Puljen deles mellem de spillere, der har sat indsats på det rigtige resultat. Alt efter, hvor stor en indsats, du har satset, får du indsatsen ganget op igen.

Vær heldig og deltag i V65 jackpot puljen

Indimellem kan en præmiepulje til V65 spil vokse sig rigtig stor. Dette skete for eksempel på dansk jord, da Jydsk Væddeløbsbane i september 2017 afholdt et løb med en ekstra præmiepulje, der var overført fra et norsk løb. Da ingen spillere havde ramt seks rigtige i det norske løb få dage før, blev puljen overført til det næste løb hos Jydsk Væddelløbsbane i Aarhus, så der sammenlagt blev en jackpot pulje på godt 1.3 millioner kr. til de heldige vindere af V65 i Aarhus. I reglerne omkring V65 indgår nemlig, at præmiepuljen for et løb kan overføres til et nyt løb, hvis der ingen vindere forefindes i det pågældende løb. Da konkurrencen i V65 bygger på at gætte seks rigtige spillere, kan der forekomme tilfælde, hvor der ingen vindere er blandt spillerne.

Udbydere af V65 og spil på heste

Der findes flere muligheder, når du skal spille på heste. Online sats og spil er selvfølgelig blevet en stor del af markedet og er ganske nemt. Du kan spille på hestesport, herunder V65 hos Danske Spil, hos Dantoto forhandlere rundt omkring i Danmark eller på din lokale væddeløbsbane, hvor du kan se løbene, hvis du er interesseret i hestesport.

Danske Spil og Dantoto

Danske Spil er online udbyder af Dantoto, hvor du kan spille på heste online, læse resultater og nyheder, hvis du vil vide mere om, hvem du skal satse på, samt få guide til at spille. Her finder du også resultaterne for de forskellige løb, ryttere og heste fordelt over landets forskellige væddeløbsbaner. Det kan være med til at give dig et overblik over, hvem du bør satse på og hjælpe på vej, hvis du ønsker at følge en eller flere bestemte heste.

Spil V65 og anden væddeløbssport på mobilen

Når du spiller online kan du med fordel benytte en app til at spille, så du kan få adgang til mobil spil på farten. Du kan hente en app med tips til travløb samt opdaterede resultater, og en af de danske apps udbydes af Simoto. Der findes også flere svenske apps, mens Simtoto tilbyder dig en dansk app inden for travsport.

Spil Lyn V65

Hos Danske Spil og andre udbydere kan du vælge to former for V65 spil, nemlig det ekstra Lyn V65. Her udfylder du ikke selv din kupon og hvilke kombinationer, du ønsker at spille på. I stedet køber du en færdig udfyldt kupon. Denne kupon er udfyldt, så den er en jævn blanding af favorit heste og alternative valg, og dermed rammer bredt til alle spillere. Så behøver du ikke bruge en masse tid på at lave analyser og researche. Du kan med fordel spille Lyn V65, hvis du gerne vil prøve spillet, men ikke har den store viden om deltagerne eller hestesport generelt. Du kan læse mere om, hvordan du spiller Lyn V65 hos din udbyder af væddeløbsspil.

Væddeløbsbaner i Danmark

I Danmark er der ni væddeløbsbaner, hvor du kan spille på travsport, og blandt travsport kategorier finder du V65. Charlottenlund Travbane er Nordens ældste travbane. Dansk travsport havde i mange år hjemme på Charlottenlund Travbane, selvom der de seneste 90 år har været konkurrence fra andre danske travbaner. Charlottenlund Travbane har udbudt travsport siden åbningen i maj 1891. Kort fra Charlottenlund Travbane ligger Klampenborg Galopbane, der også udbyder travsport. Klampenborg Galopbane er også en kendt del af Danmarkshistorien omkring hestesport og trækker på en lang erfaring. Her kan du møde kendte heste inden for galop- eller travsport og spille på hestesport. Jydsk Væddeløbsbane, som er beliggende i Aarhus, udbyder også V65 spil. Som flere andre væddeløbsbaner har Jydsk Væddeløbsbane en lang historie bag sig og har udbudt hestesport siden 1924.

Dansk repremiere på V65 i 2005

Meningen med relanceringen af V65 i 2005, skulle være at trække flere spillere tilbage på det danske marked, og vedholde interessen for dansk væddeløbsheste og travsport, både for spillere og opdrættere. V65 blev genindført i Danmark tilbage i midt 00’erne, da man ønskede at opfordre flere danskere til at satse deres penge på danske løb og danske spillere. Dengang oplevede man nemlig en stigende tendens til, at mange danskere satsede flere penge på svenske løb som V75, på grund af chancerne for de store milliongevinster.

Om Travløb og hestesport

Da V65 er en integreret del af almindeligt travløb og hestesport, er det værd at vide lidt om både hest, rytter og sport, før du satser. Særligt for dig, der gerne selv vil sammensætte din kupon og kombinationer. Trav som gangart – og som sport – har krævet særlige heste, da trav fra naturens side ikke er hestens foretrukne gangart. Moderne travheste er fremavlet, så de har trav som den mest naturlige gangart og derfor egner sig bedre til løb og tempo i travsport. I travsport er der ikke blot en dommer, men en komitée, som holder øje med løb og med ryttere under løbet. Rytterne har nemlig et ansvar for at få deres hest til at yde sit maksimale, og må dermed ikke holde hesten tilbage og påvirke resultaterne i en modsat retning. Dette er selvfølgelig bestemt ud fra et ønske om fair play. Før du satser dine penge på V65 eller anden hestesport, har du mulighed for at lære om hestens stamtavle, baggrund og tidligere resultater, ligesom du kan følge bestemte ryttere eller kuske og deres tidligere resultater online.

Hestevæddeløb i Danmark

Siden 1800-tallet har de nuværende danske trav- og galopbaner udbudt konkurrencer og væddeløb om hestesport. Travløb kan både ses som en sport, men også som en kultur og et stykke historie, da det er blevet en stor fritidsaktivitet og et socialt samlingspunkt gennem historien. Mens finkulturen blomstrede i storbyens teatre og balletscener, har hestevæddeløb været en kultur på landet, hvor bønderne lod deres heste fremvise og løbe om kap. V65 er en del af sporten hestevæddeløb, og en måde at satse og vinde i forbindelse med travløb. Der findes mange forskellige måder, både online og fysisk at spille på heste på, og løbene kan følges på web tv eller live fra travbanen. De seneste år har det været en offentlig diskussion, hvordan interessen for hestevæddeløb vedholdes og stadig gøres relevant i den moderne danske sportsverden.