Introduktion til V86 hestevæddeløb

Er du vild med hestevæddeløb? Så skal du klikke dig ind hos Dantoto, hvor du kan lave en masse forskellige væddemål på hestevæddeløb. Det kan hurtigt blive en jungle at finde ud af, hvad du skal give dig i kast med til at starte med, men jo mere du lærer samt prøver, jo nemmere bliver det også at navigere rundt i. I denne artikel får du en introduktion til V86, som er et væddemål, du kan lave på hestevæddeløb. Du behøver skam ikke være en ørn til det hele og vide alt hvad der er værd at vide om hestevæddeløb. Men hvis du bare ved noget om de forskellige løb, så gør det faktisk også det hele meget nemmere for dig. Det vil helt sikkert også give dig en større chance for at vinde nogle ekstra penge til din bankkonto. Og det vil vi jo gerne alle sammen! For eksempel kan du ende op med at vinde flere millioner danske kroner, hvis du er rigtig heldig. Det er skam slet ikke noget, der skal kimses af. Hestevæddeløb er utrolig populært, når det kommer til væddemål. Det er derfor noget, som du sagtens kan gå i gang med, hvis du ønsker en lille sidebeskæftigelse, hvor der er mulighed for at tjene nogle penge. I mange år har hestevæddeløb været danskernes favorit måde at tjene lidt ekstra penge på. Derfor er det godt for dig, at du kan spille via Dantoto. Du kan enten finde en forhandler eller bare sidder derhjemme og lave dine væddemål via computeren eller mobilen. Så kan det ikke blive nemmere for dig end det. Så bare se at komme i gang. Men før du kommer for godt i gang, så skal du lige høre lidt mere om selveste V86 – et fantastisk væddemål, som du også kan give dig i kast med.

Alt om V86

Nu skal det handle om væddemålet V86. Det er nemlig en fordel for dig, hvis du ved, hvad det helt præcist går ud på. Når du hører V86, så betyder det, at du skal finde en vinder af otte hestevæddeløb. Disse væddemål er allerede blevet udvalgt på forhånd (kaldes også for afdelinger). Du skal som minimum satse 0,25 øre for hver kombination. Du finder kombinationsantallet ved at gange markeringsantallet i alle de forskellige 8 afdelinger.
Du vinder en gevinst, hvis du får alle 8 rigtige. Men du kan faktisk også vinde en gevinst, hvis du får 6 eller 7 rigtige. Så det er klart en fordel for dig. Hvis der ikke er nogen, som vinder på nogle af disse, så vil gevinsten gå videre til den store jackpot. Hvis du satser penge på en hest, som alligevel ikke er med i løbet (eller hvis hesten udgår), så vil du få en reservehest i stedet. Du kan vælge din egen reservehest ved at udfylde det selv, eller du kan få tildelt en reservehest, hvis du ikke selv vil vælge en. Du kan derfor vælge, hvad du selv føler for – og hvad du mener er det bedste for dig og dit væddemål. Hvis du ikke er så meget for at spille V86 – eller hvis du ikke helt er sikkert på hvordan man gør, så kan du faktisk få noget hjælp. Hvis du køber en lynkupon, kan du få hjælp til at spille med V86. Dette kaldes også for en ”Harry Boy”.
Det behøver slet ikke være svært at begynde at satse penge på hestevæddeløb. Når først du har forstået hvad de forskellige løb og væddemål betyder, så er der faktisk ikke så meget mere i det. Du behøver derfor slet ikke være bekymret for, at du ikke kan finde ud af det, da det slet ikke er så svært. Hvis du alligevel er i tvivl, så kan du altid få hjælp fra Danske Spil, hvor Dantoto er en underside. Du skal derfor slet ikke holde dig tilbage og lade vær med at spille blot fordi, der er noget, som du er i tvivl om.

Andre former for væddemål

Du kan selvfølgelig også vælge at spille på andre former for væddemål, når du klikker dig ind hos Dantoto. Det behøver derfor ikke kun være V86, du prøver at spille på. Dette er selvfølgelig helt op til dig selv, og hvad du ønsker at satse dine penge på – og hvilket væddemål du mener passer bedst til dig. Men du kan også finde disse væddemål hos Dantoto:

• V4
• V5
• V64
• V65
• V75
• Grand Slam 75

Du kan sagtens vælge at satse penge på disse også, hvis du ikke er meget for at spille med V86. Dette er noget, som du selv skal vælge og finde ud af, inden du begiver dig ud i at satse nogle penge. Så det er bare med at læse op de forskellige væddemål, og se hvad for et, der passer bedst til dig og din spillestil.

Hvor foregår hestevæddeløb henne?

Hestevæddeløb foregår selvfølgelig i hele verdenen, men du finder for det meste løb fra Danmark inde på Dantoto. Du finder løb i Danmark på alle disse baner:
• Billund
• Bornholm
• Charlottenlund
• Klampenborg
• Nykøbing Falster
• Odense
• Skive
• Aalborg
• Aarhus

Der findes en masse trav- og galopbaner i Danmark, hvor du kan finde hestevæddeløb. Du kan selvfølgelig altid gøre brug af væddemålet V86 på alle disse baner, da løb foregår over det hele. Du kan selvfølgelig også altid tage forbi en af disse baner, hvis du bor i nærheden eller bare vil opleve et løb på tæt hold. Det er skam helt op til dig selv, men det kan da være spændende at prøve, hvis du aldrig har oplevet det før. Der er nemlig en helt speciel stemning på en bane, som er fyldt med glæde og spænding inden løbet er gået i gang. Måske kan du endda være heldig at se nogle af hestene og rytterne inden løbet. Dette kan jo også være meget spændende, hvis du er vild med hestevæddeløb.

Få hjælp til mere information om V86

Hvis du skal have hjælp til V86 – eller måske bare have mere information om det – så kan du altid kontakte Danske Spils kundeservice. Da Dantoto er en underside af Danske Spil og dermed hører til denne side, så er det Danske Spils kundeservice, som du skal kontakte. Hvis du har et spørgsmål, så er det altid en god idé at tjekke deres hjælpeside først. Her kan du nemlig finde en masse svar på de mest stillede spørgsmål. På denne måde slipper du for at sidde og vente i telefonen.

Danske Spils kundeservice har åbent hver dag mellem klokken 9 og klokken 24. Hvis du har et spørgsmål vedrørende din spillekonto eller et spil, skal du ringe til følgende nummer: 36 37 19 99. Hvis du har et generelt spørgsmål, skal du i stedet ringe til dette nummer: 36 72 80 80. Du kan også vælge at kontakte Danske Spil via e-mail: kontakt@danskespil.dk. Det forventes at du får svar mellem 5-6 timer. Du kan derfor få svar på samme dag, som du skriver til dem. Det må man sige er rigtig god service. Du kan faktisk også stille spørgsmål inde på deres Facebook, hvor der sidder medarbejdere klar til at svare dig hele dagen igennem.

Se om du vinder på dit V86 væddemål på Dantoto

Hos Dantoto er der en kategori, hvor der står alle løbs resultater. Her kan du se alle vinderne fra et specifikt løb. Du skal blot skrive hvilken travbane eller galopbaneløbet det har foregået på, og herefter skal du også skrive datoen ind. Nu skulle alle resultaterne og vinderne gerne komme frem, og du kan hermed se, om du har vundet penge på et hestevæddeløb – og endnu mere fantastisk dit V86 væddemål. Det er da meget smart. Du behøver ikke engang lede i en evighed eller noget som helst, da du nemt og hurtigt kan finde det hele. Forhåbentligt har du vundet og du kan nu glæde dig over din fantastiske gevinst.

Opsummering vedrørende V86

Nu ved du alt, hvad der er værd at vide om væddemålet V86. Du kan derfor nu tage stilling om det er det væddemål, som du vil satse dine penge på. Det kan i hvert fald anbefales, da du har muligheden for at vinde nogle rigtig gode gevinster. Du kan endda finde vinderne hurtigt online, så du hurtigt kan se om V86 væddemålet har båret frugt. Du finder dette inde hos Dantoto, og kan derfor satse dine penge online. Du kan også finde en Dantoto forhandler eller tage ind på en hestevæddeløbsbane. Vi er sikre på, at du vil elske V86 væddemålet, da det er super spændende. Hestevæddeløb er bare generelt en sport, der er fyldt med spænding. Det gør så også det hele endnu bedre, hvis du satser penge på det, da du så vil være endnu mere spændt, når du ser løbet. Held og lykke og god fornøjelse!