Spil på heste online og vind penge nemt

Vil du gerne spille på heste og væddeløb er der masser af mulighed for den slags pengespil på nettet. Her kan du få viden om odds og analyse, lære mere om heste, ryttere og kuske eller besøge de forskellige danske trav- og galopbaner online. Inden for hestevæddeløb kan du satse på forskellige resultater og kombinationer af flere løb, og vil du spille på heste som et pengespil på nettet, kan du satse på de samme løb og spilleformer, som på banerne.
Danske Spil er en dansk udbyder af pengespil på nettet i forbindelse med hestevæddeløb, og gennem Danske Spil udbyderen Dantoto kan du spille live på nettet.

Spil på væddeløb og danske spil hos Dantoto online

Danske Spil er udbyder af Dantoto, hvor du kan spille på heste som et pengespil på nettet. Her kan du se de samlede lister over resultaterne for heste, kuske og ryttere, hvori der også indgår odds og distance. Derudover kan du sideløbende lave din egen liste med dine spil og planlagte spil. Hos Dantoto kan du følge seneste nyt om hestesport, både live og via medieomtale.

Nu kan du opleve spændingen online med Racing Live

Du behøver ikke snuse til savsmuld og stå på tå i en stor menneskemængde for at følge resultaterne sekund for sekund, når du spiller på hestevæddeløb. Hos Dantoto Racing Live kan du følge trav- og galopløb live via din egen tv-kanal. Løbene sendes hver dag live og genudsendes ligeledes i løbet af dagen, så du har de bedste chancer for at følge med i resultaterne fra dine pengespil på nettet. Dantoto Racing Live udbydes som tv-kanal, du kan få adgang til via YouSee, TDC TV, Stofa, Canal Digital og Waoo, og på denne måde se kampene på en stor skærm hjemme i stuen.
Vil du have let og hurtig adgang til Dantoto Racing Live så kan du også logge ind og følge kanalen online hos Danske Spil, der er udbyder af Dantoto.

Spil på Vinder eller Plads, det er nemt

Vinder og Plads er nemme pengespil på nettet, for her er reglerne enkle, når du skal vælge, hvem du satser på. Med spillet Vinder skal du helt enkelt satse på en potentiel vinder af ét løb, hvilket nok er den kendteste spilleform inden for hestevæddeløb. Du placerer et indskud efter eget valg på den hest og rytter, du mener har bedst chance for at vinde.
Når resultaterne kommer, udregnes de i odds, og dine odds tal skal du bruge, når du skal regne din gevinst ud. Vinderodds ganges med beløbet, du har valgt at satse, og derudfra bestemmes din gevinst.
Vil du gerne øge dine vinderchancer og spillet på flere muligheder, kan du med fordel spille Plads. Med Plads skal du satse på en hest og rytter, der vil blive placeret som en af de tre første over målstregen, og du vinder altså, når blot du har satset på en af de tre hurtigste.

Spil på V-løb og øg spændingen

Med de forskellige udgaver af V-løb, herunder V4, V5, V64, V65, V75 og V86 spiller du på flere løb, og din gevinst er afhængig af flere resultater. Det er en lidt mere kompliceret spilleform, men også både spændende og nervepirrende, hvis du har samlet dig lidt erfaring inden for hestesport.

Spil om penge og vind stort med V65 og V6 løbene

Nogen sammenligner spil på V-løb som for eksempel V65 med tipning. I V65 skal du finde hele seks vindere at satse på, og det kan være en svær kombination at ramme. Til gengæld kan præmierne også blive store, hvis kun få spillere rammer kombinationen. Du udvælger selvfølgelig selv, hvilke vindere du vil satse på, mens de seks væddeløb du spiller med, er udvalgt på forhånd. Minimumsindskuddet er en 1 kr. pr. kombination, du satser.
I V65 får du både udbetaling, hvis du har alle seks rigtige, men også hvis du har ramt fem ud af seks vinderkombinationer rigtige. Du kan dog vælge selv kun at spille med gevinst på seks rigtige, og dermed vil din eventuelle gevinst blive dobbelt. Dette kaldes V6 løb.

Spil om Nordens største gevinstpulje med V75

Med aktuelle jackpot, millionpuljer og et samlet ugentligt præmiebudget på 40 millioner er V75 et godt valg for dig, der har nerver af stål og ved en ting eller to om hestevæddeløb. Du skal nemlig ramme hele syv rigtige vinderkombinationer for at nå førstepræmiens pulje på 16 millioner. Du kan dog få del i de forskellige gevinstpuljer med seks eller fem rigtige kombinationer også.
Indimellem kan heldige spillere i V75 løb ramme jackpot. Det sker, hvis gevinstpuljen fra forrige løb overføres til et løb, fordi ingen har ramt de rigtige syv kombinationer eller mindste udbetalingen på 15 kr. Det betyder, at flere millioner ekstra kan tilføjes næste løbs gevinstpulje, og desuden kan puljer fra andre nordiske løb overføres til danske løb. Her bliver det rigtig indbringende at spille pengespil på nettet.

Mangler du viden om hestesport? Du kan spille med på store løb alligevel

Er du en rigtig gambler, og ved du knap så meget om hestesport? Så kan du spille på V75 og andre store løb alligevel. Hos Dantoto, under Danske Spil, kan du nemlig købe Lyn kuponer og de såkaldt Harry Boy, hvor kombinationerne er sat på forhånd. De valgte bets er en blanding af favoritter og outsidere på en Harry Boy kupon, og du har også mulighed for at vælge en del af de syv potentielle vindere, hvis du har særlige odds til udvalgte heste. Resten udfyldes af Dantoto.
Med Harry Boy skal du altså blot vælge dit foretrukne løb og det beløb, du ønsker at satse. Lyn-spillene med Harry Boy kuponer gælder til udvalgte V-spil. Du har mulighed for at bruge Lyn-spil som et pengespil på nettet. Du kan dermed udfylde og betale kuponer til Lyn-spil hos Dantoto online. Held og lykke.

Om Dantoto og Danske Spil

Vil du spille på danske heste og løb udenfor travbanerne, og foretrækker du at dyrke sporten i form af pengespil på nettet, er det hos Dantoto under Danske Spil, det foregår. Foruden spilformer og kuponer får du adgang til et samlet udvalg af nyheder inden for trav- og galopsport, odds og tips til at spille, overblik over resultater og blogs om heste og derby ryttere. Dantoto har desuden 180 forhandlere, hvor du kan købe kupon og spille på heste, hvis du foretrækker dette frem for pengespil på nettet. Du kan også spille helt traditionelt hos udbydere på landets trav- og galopbaner, hvor du kan følge løbene som publikum.

Danske trav- og galopbaner

I Danmark findes ni trav- og galopbaner fordelt over hele landet. Den ældste er Charlottenlund Travbane, som ikke blot er Danmarks, men hele Nordens ældste travbane. Helt tilbage i 1891 åbnede Charlottenlund Travbane med det første løb, der blev en overvældende succes med 10.000 tilskuere. Charlottenlund Travbane havde for alvor sat gang i dansk hestesport. Dresscoden dengang var bowlerhat for mænd og lyse sommerkjoler med hat til damerne. Charlottenlund Travbane var indtil 1922 ene vært af danske travløb og er stadig vært for store mesterskaber den dag i dag.

Prøv online spil og vind penge

Med pengespil på nettet er der kommet en bred vifte af muligheder for online spil, hvor tilgængeligheden er stor, og indsatsen kan varieres i høj grad. Både med online casino og hestevæddeløb kan du spille efter de samme regler og med stort udvalg i form af online udbydere, som det gælder, når du selv tropper op i spillehallen eller på galopbanen. Her undgår du lange køer, dresscodes og transport. Fordelen ved pengespil på nettet hos Dantoto er selvfølgelig også, at du som ny spiller hurtigt kan danne dig et overblik og et grundlag for analyse inden løbene, da alle nyheder og guides er samlet online her.

Spil på trav- og galopløb med dansk licens hos Dantoto

Dantoto er godkendt af den danske Spillemyndighed lige som Danske Spil, hvilket betyder, at de udbyder pengespil på nettet med dansk licens. Spillemyndigheden er oprettet med det formål at regulere det danske spilmarked og sikre fair play samt at holde opsyn med danske licenshavere inden for udbydelse af pengespil på nettet. Spillemyndigheden har et karakteristisk blå stempel, som er let at genkende, og du finder deres blåstempling nederst på sitet, når du spiller hos godkendte udbydere med dansk licens.
Fordelene ved at spille med Spillemyndighedens godkendte udbydere er dels, at du er sikret fair play, dels at dine gevinster er skattefri, og det er jo også værd at tage med.